HORIZONT 01/2008

18.4.2008

Vydali jsme první letošní číslo magazínu HorizonT pro naše partnery. Doufáme, že v něm najdete to, co vás zajímá, a že vás naše články zaujmou. Blíží se léto, a tak se jistě připravujete na dovolenou. S ní je spojena letecká doprava - téma čísla. Snažili jsme se na ni podívat trochu jinak a přinést vám informace, které jste ještě nečetli.

HORIZONT 01/2008

18.4.2008

Najdete tu rozhovor s Daliborem Šťáhlavským, výkonným ředitelem pro Rozvoj a správu majetku společnosti Správa Letiště Praha. Vysvětlí vám, co je to KLV, BVQ nebo BTS. Přečtete si řadu informací o tom, kde všude otiskl svoji stopu HOCHTIEF při výstavbě a provozování světových letišť. A které stavby na Letišti Praha jsou dílem českého HOCHTIEF CZ. Svůj vztah k létání vám prozradí výjimečná žena a známá herečka Jitka Čvančarová. Prý miluje letiště jako malé dítě. Zjistíte, co nás v letecké dopravě čeká v budoucnosti. A na co se zaměřit, až si budete chtít zlevnit své cestování po světě. Také si povídáme s architektem Davidem Vávrou o jeho novém projektu Šumná a bezbranná.  Poradíme vám, jak si chytře ohlídat svoji hypotéku a jestli je vůbec možné postavit si dům „na samotě u lesa“.

Nové číslo našeho magazínu najdete na webových stránkách naší společnosti. Přejeme vám pěkné čtení.