Pečujeme o své zaměstnance

10.8.2006

Akciová společnost HOCHTIEF VSB se věnuje zájmům a potřebám svých zaměstnanců a jejich rodin v průběhu celého kalendářního roku. Letní počasí je ale jednotlivým aktivitám příznivější, i přes občasný déšť a ochlazení.

Pečujeme o své zaměstnance

10.8.2006

Tak jako předcházející sezóny, i letos připravil HOCHTIEF VSB ve spolupráci s odborovou organizací letní tábor pro děti zaměstnanců v rámci zaměstnaneckého programu. Ve Velkých Skalinách v jižních Čechách, mezi Kaplicí a Benešovem nad Černou, se ve čtyřech čtrnáctidenních turnusech vystřídá 344 dětí. Během celotáborové hry si prověří své znalosti i fyzickou zdatnost. Projdou si cestu za zlatem, zúčastní se expedice na planetu Praxis nebo zažijí napínavou plavbu po Nilu, aby se seznámily s historií a zvyky starověkých Egypťanů. Jedním z velkých zážitků malých táborníků byl červencový Štědrý den, s ranní koulovačkou, jízdou na sáňkách, zdobením stromečku a přípravou dárků. Samozřejmě pod stromkem nesměly chybět dárky, které rozdával Santa Klaus.

Další akcí, kterou HOCHTIEF VSB připravuje pro své zaměstnance, jsou letní sportovní hry. Tradičně se konají v Horním Bradle, kde spolu soupeří družstva společnosti a společností Interma a Gefos. Během zářijového víkendu budou zápolit ve volejbalu, nohejbalu, petangue, střelbě ze vzduchovky a štafetovém překážkovém běhu.

Péče o zaměstnance je důležitou součástí strategie společnosti. Schopný a spokojený zaměstnanec je jedním z nástrojů, jak upevňovat a zlepšovat pozici HOCHTIEF VSB nejen na stavebním trhu.