HOCHTIEF SK v debate s ministrom na tému BIM a PPP

V utorok 29. mája sa v Bratislave uskutočnilo tradičné Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2018. Konferenciu, ktorej sa zúčastnili vrcholní zástupcovia štátnych investorov a riaditelia stavebných, developerských a projektových firiem, zahájil minister dopravy a výstavby slovenských republiky Arpád Érsek.

Hlavnými témami boli aktuálny stav a ďalší očakávaný vývoj nových zákaziek pre stavebné firmy, financovanie, výstavba a prevádzka infraštruktúrnych projektov formou PPP - porovnanie s klasickým modelom a tiež zmena legislatívy v oblasti verejného obstarávania. Spolu s Árpádom Érsekom, podpredsedom Národnej diaľničnej spoločnosti Antonom Barčíkom či Petrom Špaldom, riaditeľom odboru prípravy a obstarávania PPP projektov MDaV SR diskutoval za našu spoločnosť v hlavnom paneli predseda predstavenstva HOCHTIEF CZ a konateľ HOCHTIEF CZ Ing. Tomáš Koranda. Viac informácií o konferencii a tiež fotogalériu z podujatia nájdete tu - http://www.ceec.eu/events/conference-detail?iConferenceId=66